Προϊόντα για τίτλος u505 (4)

EU-20 ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΛΟΥΒΙ

EU-20 ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΛΟΥΒΙ

Οι κλωβοί είναι σχεδιασμένοι ώστε να μην επηρεάζονται από τις κινήσεις του εδάφους. Υπάρχει ένα πόδι κλωβού πάχους 2 mm κάθε 60 cm και ευρείες βάσεις τοποθετημένες κάτω από αυτά τα πόδια. Επιπλέον, το σύστημα του κλωβού είναι σταθεροποιημένο με χάλκινες τράβηγμα κάθε 10 πόδια. Το σύστημα που αποκτά τη μέγιστη αντοχή σε αυτό το σημείο μπορεί να τοποθετηθεί σε 8 επίπεδα χωρίς πλατφόρμα, 12 επίπεδα χωρίς πλατφόρμα.
Εργαστήριο Δοκιμών - Διαπιστευμένα Εργαστήρια Δοκιμών

Εργαστήριο Δοκιμών - Διαπιστευμένα Εργαστήρια Δοκιμών

Πολλοί από τους ελέγχους και τις εξετάσεις που πραγματοποιούνται από οργανισμούς δοκιμών, οι οποίοι πρέπει να διεξάγονται κάθε χρόνο, έχουν μεγάλη σημασία. Οι μηχανικοί, οι υψηλοί τεχνικοί, οι τεχνικοί ή απλά οι ειδικοί που εργάζονται σε αυτούς τους οργανισμούς έχουν αποκτήσει εμπειρία και εκπαίδευση στον τομέα τους και εργάζονται για να προσθέσουν αξία στις διαδικασίες παραγωγής των επιχειρήσεων και να βοηθήσουν αυτές τις επιχειρήσεις να είναι επιτυχείς στις παγκόσμιες αγορές, από τις επιθεωρήσεις και την εποπτεία μέχρι τις μετρήσεις, τις δοκιμές, τις αναλύσεις και τις αξιολογήσεις, και μερικοί από αυτούς ασχολούνται ακόμη και με τον ποιοτικό έλεγχο και τις διαδικασίες πιστοποίησης. Στα σπίτια, τα ξενοδοχεία και τους χώρους εργασίας χρησιμοποιούνται πολλές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Χρησιμοποιούνται πολλές μηχανές και εξοπλισμός, είτε με κινητήρα είτε χωρίς. Χρησιμοποιούνται επίσης υφάσματα σε μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα για ρούχα, έπιπλα ή αξεσουάρ. Στην καθημερινή ζωή καταναλώνονται ποικιλία τροφίμων για διατροφή.
ISO 22000 - ISO 22000:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

ISO 22000 - ISO 22000:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Καθορίζει τις απαιτήσεις για την ενσωμάτωση των στοιχείων των Καλών Παραγωγικών Πρακτικών (GMP) και της Ανάλυσης Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων χρησιμοποιείται από όλους τους οργανισμούς στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, από τη γεωργία μέχρι την υπηρεσία τροφίμων, την παραγωγή, τη μεταφορά και αποθήκευση, καθώς και την συσκευασία για λιανική πώληση, και εξαπλώνεται παγκοσμίως. Το ISO 22000:2005 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει αναπτυχθεί ως πρότυπο που πρέπει να εφαρμόζεται στο παγκόσμιο εμπόριο τροφίμων, καθορίζοντας τη διαχείριση των διαδικασιών που σχετίζονται με την ανάλυση κινδύνου και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου για την ασφαλή και υγιή παραγωγή τροφίμων σε οργανισμούς που παράγουν προϊόντα/υπηρεσίες στον τομέα των τροφίμων. Το ISO 22000:2005 είναι ένα νέο πρότυπο που έχει ρυθμιστεί με σκοπό την εξασφάλιση της ασφαλούς προμήθειας τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Έλεγχος Ανυψωτικού Εξοπλισμού - Οργάνωση Ελέγχου Τύπου Α

Έλεγχος Ανυψωτικού Εξοπλισμού - Οργάνωση Ελέγχου Τύπου Α

Γενικά, αν μιλήσουμε για τον εξοπλισμό ανύψωσης, οποιαδήποτε ανυψωτική μηχανή είναι συσκευές που ανυψώνουν, κατεβάζουν ή κρατούν φορτία με μηχανική ή χειροκίνητη δύναμη. Ένα σημείο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι συσκευές όπως οι μεταφορείς, οι οποίοι έχουν συνεχή μηχανική ανύψωση, δεν περιλαμβάνονται σε αυτές τις κατηγορίες. Δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Στην σχετική κανονιστική διάταξη, αναφέρεται για τον εξοπλισμό ανύψωσης και μεταφοράς: "Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στα πρότυπα, ο εξοπλισμός ανύψωσης και μεταφοράς θα έχει τη δυνατότητα να ανυψώνει και να κρατάει φορτία τουλάχιστον 1,25 φορές το δηλωμένο φορτίο με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο, και θα διαθέτει ανθεκτικά και επαρκή φρένα φορτίου για αυτό το φορτίο." Οι επιθεωρήσεις του εξοπλισμού ανύψωσης και μεταφοράς πρέπει να γίνονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Δώστε μεγάλη προσοχή ώστε οι ομάδες που διενεργούν τις επιθεωρήσεις του εξοπλισμού ανύψωσης και μεταφοράς που έχετε ελέγξει να είναι αμερόληπτες και αξιόπιστες, και η εταιρεία που θα διενεργήσει την επιθεώρηση να είναι διαπιστευμένη.